Vraag & Antwoord

Wat gebeurt er als de operatie onverwachts niet doorgaat?

Zoals vastgesteld in de statuten van Stichting Hoop voor Marleen, worden alle donaties enkel gebruikt voor behandelingen van Marleen. Mocht de operatie onverwachts niet meer doorgaan, dan zal gekeken worden of er wellicht andere behandelingen noodzakelijk zijn en kunnen deze vanuit de stichting bekostigd worden.

Mocht er geld overblijven wanneer Marleen goed is opgeknapt óf zou overlijden, dan zal het overgebleven bedrag geschonken worden aan een lotgenoot met een vergelijkbaar ziektebeeld en noodzaak tot behandeling.

Donaties zijn nog steeds welkom! Doneren kan simpel en eenvoudig via deze link: doneren. Zelf overmaken kan natuurlijk ook. Maak uw bedrag naar keuze over naar NL24 INGB 0008 4485 79 ten name van Stichting Hoop voor Marleen.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.